Satir

Fp stödjer mobbat Sd

Sverigedemokraterna har tvingats ställa in sitt årsmöte efter att ingen lokal i någon av jordens 193 svenskfientliga länder har kunnat uppbringas.– Det är precis samma situation som för Josef och Maria i Betlehem, utbrister en upprörd Jimmie Åkesson. Utom att det inte finns någon Maria – jag har inte haft en flickvän sedan mellanstadiet, erkänner […]

Sverigedemokraterna har tvingats ställa in sitt årsmöte efter att ingen lokal
i någon av jordens 193 svenskfientliga länder har kunnat uppbringas.
– Det är precis samma situation som för Josef och Maria i Betlehem, utbrister en upprörd Jimmie Åkesson. Utom att det inte finns någon Maria – jag har inte haft en flickvän sedan mellanstadiet, erkänner han och antyder att etablissemanget ligger bakom: ”Jag blev till och med avbruten och fick inte tala till punkt på senaste släktmiddagen.”
Han fortsätter att lägga ut texten om att partiet diskriminerats för sina åsikter men den vane betraktaren kan inte undgå att fundera på om Jimmies fula glasögon och illasittande kostym kan ha provocerat fram utfrysningen. Visst har partimedlemmar haft svårt att komma in på krogarna kring Stureplan, visst uppges Jimmie ha blivit spolad i toaletten av Mona Stahlin efter den uppmärksammade debattduellen men helt utmobbade är Sd inte. Folkpartiet har nämligen lovat att fixa lokal till årsmötet:
– Vi i fp är så demokratiska att om Hitler kom till stan i morgon så skulle vår första åtgärd vara att fixa en ölkällare som han kan ha möte i, säger en stolt Essam El-Naggar.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga