Inrikes

Namninsamling för Hassan Asad

– Vi vill inte bli sittande med samma fadda smak av rättsövergrepp i munnen som när Ahmed Agiza och Muhammad Zery utvisades till tortyr i Egypten, heter det i uppropet för Hassan Asad som datorteknikern Martin Björnsson startade för tre veckor sedan.Hittills har nära 600 personer undertecknat uppropet mot att palestiniern Hassan Asad utvisas till […]

– Vi vill inte bli sittande med samma fadda smak av rättsövergrepp i munnen som när Ahmed Agiza och Muhammad Zery utvisades till tortyr i Egypten, heter det i uppropet för Hassan Asad som datorteknikern Martin Björnsson startade för tre veckor sedan.
Hittills har nära 600 personer undertecknat uppropet mot att palestiniern Hassan Asad utvisas till Jordanien där han riskerar att utsättas för tortyr. Regeringen hävdar att Asad är ett säkerhetshot och vill ha honom utvisad. Ärendet avgörs nu i Migrationsöverdomstolen.
Namninsamlingen har adressen: www.namninsamling.com/hassan.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga