Satir

Konspirationer i varje hörn

– Frimurarna styr ju världen så det vore konstigt om det inte inte fanns några i regeringen. Däremot kan vi inte förklara varför inga statsråd är judar, men det är antagligen ännu ett försök att blanda bort korten, kommenterar sanningens utpost på internet, vaken.se. Att justitieminister Beatrice Ask är medlem i Albanligan har däremot väckt […]

– Frimurarna styr ju världen så det vore konstigt om det inte inte fanns några i regeringen. Däremot kan vi inte förklara varför inga statsråd är judar, men det är antagligen ännu ett försök att blanda bort korten, kommenterar sanningens utpost på internet, vaken.se.

Att justitieminister Beatrice Ask är medlem i Albanligan har däremot väckt en del ont blod i poliskåren:
– Det är ett hårdare klimat i samhället. Förr visste man ju vem som var alban och vem som var lintott, nu verkar gränsen mer flytande, kommenterar Robinson-Martin, just utsedd till Sveriges folkligaste polis för tionde året i rad.

Känt sedan tidigare är att Carl Bildt sedan barnsben varit medlem i oljemagnaten Adolf H Lundins pojkorganisation Lundin Jugend och att Anders Borg som ung var inblandad i olagligheter anordnade av SDA, Socialdarwinistisk aktion.

– Visst brände vi en del äldreboenden och drog ut några sladdar ur respiratorer för att låta naturen ha sin gång, bekänner Anders.

– Men jag har utvecklats och insett att gamlingarna är mycket mer arbetsskygga som döda.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga