Satir

Under belägring

Moderaterna rivstartade valrörelsen genom att deklarera att alla som inte överger Katrineholm innan veckan är slut kommer att betraktas som bidragsberoende och utsättas för artillerield: – Sossarna har styrt staden i 85 år och vi har inget annat val än att jämna den med marken. Vi har även hört att socialdemokraterna i staden beblandar sig […]

Moderaterna rivstartade valrörelsen genom att deklarera att alla som inte överger Katrineholm innan veckan är slut kommer att betraktas som bidragsberoende och utsättas för artillerield:

– Sossarna har styrt staden i 85 år och vi har inget annat val än att jämna den med marken. Vi har även hört att socialdemokraterna i staden beblandar sig med vanligt folk, så eventuella civila offer blir på deras konto, säger moderaternas junior-general Johan Forsmark.

Svaret lät inte vänta på sig när tungt bestyckade JAS-plan satte Täby i luftblockad och släppte ner polskspråkiga flygblad med flyktinstruktioner till alla hembiträden och utvisningsbeslut till eventuella byggnadsarbetare.

– Det folkrättsvidriga angreppskriget mot Katrineholm styrs precis som all annan moderat verksamhet därifrån. Täby kan bara fortsätta existera om det bombas tillbaka till förindustriell slum, säger socialdemokratiska krigsveteranen Anna ”Crazy” Sjödin.

Senare på dagen blev det oroligt i centrala Stockholm när en demonstration för Täbys rätt att existera urartade i skadegörelse mot avgiftsfria skattefinansierade museum.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Kriminella möter blockader

 

Fyll i din mejladress så skickar vi länk till videoreportaget 👇

Klicka här för att stänga