Inrikes #79/2021

Vrål för en annan bostadspolitik

– Vi behöver en bostadspolitik som ser till alla människors behov, där bostaden inte är en handelsvara, utan en rättighet för var och en, säger Vanda Kehr från ABF Södermanland som är med och arrangerar årets Bostadsvrål. Foto: Hasse Holmberg/TT/Privat

Under helgen anordnas den åttonde upplagan av Bostadsvrålet, som är ett nationellt bostadspolitiskt forum. Årets version är digital och temat är ”Rätten till ett värdigt hem – en annan bostadspolitik är möjlig”. Arbetaren ställer fyra frågor till arrangörerna.

Vad är Bostadsvrålet?

– Bostadsvrålet är mötesplats för alla som vill lära sig mer om bostadsfrågan och hur vi tillsammans kan organisera oss för att påverka bostadspolitiken. Under helgen möts boende, aktivister, bostadsforskare och föreningar, för att tillsammans prata under temat Rätten till ett värdigt hem – en annan bostadspolitik är möjlig, säger Vanda Kehr på ABF Södermanland, som är medarrangör och värd för årets Bostadsvrål.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Ge bort granskning i jul

Starta en prenumeration – få sex månader att ge bort

 

Klicka här för att stänga rutan