Kulturtipset #56/2020

Nygammalt på Unga Klaras teaterwebb

Parwin Hoseinia i De jag egentligen är. Foto Milja Rossi

Unga Klara som är Sveriges nationella scen för barn och unga, visar gratis äldre föreställningar och fyller på då och då, på sin webbplats som är den scen man har tillgång till under pågående pandemi. I veckan släpps Erik Uddenbergs De jag egentligen är, från 2011, som beskrivs som en pjäs om identitet – handlingen […]

Unga Klara som är Sveriges nationella scen för barn och unga, visar gratis äldre föreställningar och fyller på då och då, på sin webbplats som är den scen man har tillgång till under pågående pandemi. I veckan släpps Erik Uddenbergs De jag egentligen är, från 2011, som beskrivs som en pjäs om identitet – handlingen bygger på karaktärer från böcker och filmer, och handlar om ”alla dem vi kan vara när vi verkligen är oss själva”. Unga Klara vänder sig här till åldersgruppen 9–12 år och föreställningen har utvecklats tillsammans med publiken.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga