Kultur #44/2017

Feministisk festival i Malmö i helgen

Den feministiska festivalen äger rum på Panora, Stadsarkivet och Inkonst i Möllevångskvarteren i centrala Malmö i helgen. Skärmavbild: Arbetaren

Teater, film, poesi, panelsamtal, föredrag, seminarier, workshops och festkväll ingår i programmet under den festival som Malmö feministiska nätverk anordnar kommande helg, med start fredagen den 9 juni. Festivalen äger rum på Panora, Stadsarkivet och Inkonst i Möllevångskvarteren i centrala Malmö. Malmö LS av SAC Syndikalisterna medverkar under lördagen med en föresläsning om bland annat […]

Teater, film, poesi, panelsamtal, föredrag, seminarier, workshops och festkväll ingår i programmet under den festival som Malmö feministiska nätverk anordnar kommande helg, med start fredagen den 9 juni. Festivalen äger rum på Panora, Stadsarkivet och Inkonst i Möllevångskvarteren i centrala Malmö.

Malmö LS av SAC Syndikalisterna medverkar under lördagen med en föresläsning om bland annat kollektivavtal och strejkrätt, samt håller en workshop om hur man kan tillvarata kunskaperna i praktiken.

Andra teman ur det fullspäckade programmet, som på olika sätt belyser feminism och jämställdhet historiskt, samtida och internationellt, är klassamhället och könsmaktordningen, barnsexhandel, dagens förlossningsvård, miljö- och klimatflyktingar och transaktivism. Festivalen har även ett antal utställare.

Det hela arrangeras av Malmö feministiska nätverk i samarbete Panora, Stadsarkivet, Inkonst, ABF Malmö och Malmö stad.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

facebook-grupp

Arbetarens jubileumspodd gigekonomi

Lyssna på vår podd om gigekonomi

Registrera dig på nyhetsbrevet så skickar vi avsnittet till dig

Klicka här för att stänga