Satir

Glöm dem aldrig…

Äntligen har villabefolkningen tillåtits återvända till sina områden som länge stått tomma eftersom fastighetsskatten gjort så att ingen haft råd att bo kvar. En sammanbiten Göran Hägglund spårade inte ut i några glädjeutbrott utan förkunnade bara att regeringen snarast kommer att instifta Minnesdagen för Fastighetsskattens Offer. – Aldrig mer ska idéerna om skatt efter bärkraft […]

Äntligen har villabefolkningen tillåtits återvända till sina områden som länge stått tomma eftersom fastighetsskatten gjort så att ingen haft råd att bo kvar. En sammanbiten Göran Hägglund spårade inte ut i några glädjeutbrott utan förkunnade bara att regeringen snarast kommer att instifta Minnesdagen för Fastighetsskattens Offer.

– Aldrig mer ska idéerna om skatt efter bärkraft få ödelägga ett samhälle, utbrast han på presskonferensen där han även lovade stöd till offren i socialistdiktaturerna USA och Luxemburg där man har ännu högre fastighetsskatt än vad Sverige hade.
Också ett annat ok på hederliga höginkomsttagares axlar har lyfts i och med att förmögenhetsskatten försvinner. Dock var jantelagrådet inte helt oväntat negativa.
– Varför ska vi värna om att svenska miljardärer flyttar hem om deras pengar ändå inte kommer folkflertalet till godo, står det bland annat i deras typiskt svenskt avundsjuka remissvar.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Se kriminella möta blockader

 

Fyll i din mejladress så skickar vi länk till videoreportaget 👇

Klicka här för att stänga