Satir

Nu sänker vi temperaturen

Hårdare tag i skolorna stöds enligt alliansregeringens egna siffror av i stort sett hela medarbetarklassen. Det handlar bland annat om att beslagta jackor, mössor och vantar om elever ifrågasätter teorier om jämviktsarbetslöshet och andra nationalekonomiska självklarheter. För att höja effekten av åtgärden kommer även temperaturen i skolorna att sänkas med 10 grader. – Detta gör […]

Hårdare tag i skolorna stöds enligt alliansregeringens egna siffror av i stort sett hela medarbetarklassen. Det handlar bland annat om att beslagta jackor, mössor och vantar om elever ifrågasätter teorier om jämviktsarbetslöshet och andra nationalekonomiska självklarheter. För att höja effekten av åtgärden kommer även temperaturen i skolorna att sänkas med 10 grader.

– Detta gör även skolorna till en förebild i frågan om klimathotet. Vi vill utmana andra verksamheter att också införa disciplinering som är snäll för miljön, säger chefen för det pedagogiskt-militära komplexet Jan Björklund.

Högsta hönset i Stockholm – moderaten Kristina Axén-Amin – var inte sen att anta utmaningen:
– Vi sänker temperaturen i allmännyttan ordentligt, det kan även medföra att det blir ett ökat intresse för ombildning till bostadsrätter men vårt främsta motiv är självklart att rädda vårt jordklot. En klimatförnekare som protesterade mot temperatursänkningen på ett äldreboende i Skövde greps i går eftermiddag och kommer att placeras ut i öknen för att se om han kan förneka 50 grader i skuggan utan dricksvatten.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga