Inrikes

Högskolan utförde strejkandes arbete

Utbildningssekreteraren vid Södertörns högskola, som strejkade i samband med registreringen av vårterminens studenter, har nu återgått till arbetet. Den två veckor långa strejken har inte förmått arbetsgivaren att tillmötesgå kraven på högre och bättre motiverad löneökning.Av de studenter som tbildningssekreteraren hade till uppgift att registrera var nästan alla inskrivna när han var tillbaka i arbete. […]

Utbildningssekreteraren vid Södertörns högskola, som strejkade i samband med registreringen av vårterminens studenter, har nu återgått till arbetet. Den två veckor långa strejken har inte förmått arbetsgivaren att tillmötesgå kraven på högre och bättre motiverad löneökning.
Av de studenter som tbildningssekreteraren hade till uppgift att registrera var nästan alla inskrivna när han var tillbaka i arbete. Ingen av hans kollegor har utfört arbetsuppgiften. I stället har studenterna registrerats via skolans centrala administration.
Den 13 februari har Sundbybergs LS kallat till ny förhandling.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga