Kultur

?Världens bästa arbetaraction

Stenhårda knarklangande gangsterbögar, arbetslösa hamnarbetare, samvetslösa politiker – den amerikanska teveserien The Wire har allt. The Wire handlar om USA sett ur både polisens, gangstrarnas och ”vanliga” människor i Baltimores ögon. Ingen är alltigenom god och ingen är ond. Förra säsongen handlade om den amerikanska arbetarklassens död och framväxten av en ny och stor underklass […]

Stenhårda knarklangande gangsterbögar, arbetslösa hamnarbetare, samvetslösa politiker – den amerikanska teveserien The Wire har allt. The Wire handlar om USA sett ur både polisens, gangstrarnas och ”vanliga” människor i Baltimores ögon. Ingen är alltigenom god och ingen är ond. Förra säsongen handlade om den amerikanska arbetarklassens död och framväxten av en ny och stor underklass vars enda alternativ till försörjning går via knarkhandlarna.
På fredag visar SVT äntligen första avsnittet av tredje säsongen, nu med Irakkriget som sammanhållande tema. Sätt på teven då.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Ge bort granskning i jul

Starta en prenumeration – få sex månader att ge bort

 

Klicka här för att stänga rutan