Litteratur #69/2020

Fakta ger spänning hos Katarina Wennstam

Katarina Wennstam. Foto Elisabeth Ohlson

Ännu en alfahanne får sitt i Katarina Wennstams nya spänningsroman. Liksom i allt fler deckare, i synnerhet sedan kvinnorna tog tag i tyglarna i genren, är kärlek och vänskapsrelationer mellan kvinnor en viktig del i livs- och brottspusslet. Wennstam resonerar här en hel del kring det oprofessionella läge som uppstår när man varit intim med […]

Ännu en alfahanne får sitt i Katarina Wennstams nya spänningsroman. Liksom i allt fler deckare, i synnerhet sedan kvinnorna tog tag i tyglarna i genren, är kärlek och vänskapsrelationer mellan kvinnor en viktig del i livs- och brottspusslet. Wennstam resonerar här en hel del kring det oprofessionella läge som uppstår när man varit intim med en kollega eller till och med en person som kan hamna på andra sidan skranket i en rättssal.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga