Satir

Mot högerspökhuset!

De fortfarande ganska nya Moderaterna har precis klarat av sin arbetsstämma i Västerås. Höjdpunkten var när det nya receptet för valseger presenterades: den Täbybaserade nöjesparken Föregångarlandet. I parken kommer glada alliansfamiljer att kunna åka ett flertal spektakulära attraktioner: den blöta flume-riden genomförs i en äkta badtunna från Harpsund och mynnar ut i Pinochets berömda stålbad. […]

De fortfarande ganska nya Moderaterna har precis klarat av sin arbetsstämma i Västerås. Höjdpunkten var när det nya receptet för valseger presenterades: den Täbybaserade nöjesparken Föregångarlandet. I parken kommer glada alliansfamiljer att kunna åka ett flertal spektakulära attraktioner: den blöta flume-riden genomförs i en äkta badtunna från Harpsund och mynnar ut i Pinochets berömda stålbad. Efteråt kan den hugade pröva finansminister Anders Borgs nationalekonomiska berg-och-dalbana.

Den blir ännu mer spännande genom att vagnen inte gasar när det är lågkonjunktur och uppförsbacke! Det finns självklart också ett högerspökhus där en del gamla skelett ur garderoben visas upp: rösträttsmotståndare, apartheidvurmare och andra mörkermoderater hoppar fram och skrämmer slag på barnen. De får lugna ner sig i Carl Bildts ”It’s a small world” där den före detta statsministern poserar med FN-hjälm i olika underutvecklade konflikthärdar.

Den som vill ta en paus kan avnjuta Thatchers mjukglass eller ta sig ett glas i Kristina Axén-Olins vinstuga.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Ge bort granskning i jul

Starta en prenumeration – få sex månader att ge bort

 

Klicka här för att stänga rutan