Satir

Kvinnosaker!

Att det kommit en backlash mot feminismen har nog alla märkt men att det skulle gå så här långt var det nog ingen som kunnat förutspå. I juni väntas nämligen hundratusen demonstranter samlas för protestera mot ett medlemsmöte med Grupp 8 i tyska Heiligendamm.– Vi protesterar mot den radikala uppfattningen att kvinnor är människor. Det […]

Att det kommit en backlash mot feminismen har nog alla märkt men att det skulle gå så här långt var det nog ingen som kunnat förutspå. I juni väntas nämligen hundratusen demonstranter samlas för protestera mot ett medlemsmöte med Grupp 8 i tyska Heiligendamm.
– Vi protesterar mot den radikala uppfattningen att kvinnor är människor. Det hinner de inte med utan har fullt upp med att vara mammor, omslagsflickor och alltid på något sätt inblandade i rengöring, säger Kalle Storken antifeminist och samordnare för G8-protesterna.
Demonstranterna kommer även att vända sig mot det homo- bi- och transnationella kapitalets härjningar samt mot homo- bi- och transfetter
i maten. Efter att tysk polis slagit till i förebyggande syfte mot demonstranter anordnades en svensk solidaritetsmanifestation i lördags: den hårt hållna Familjedagen. Deltagarna lyssnade med spetsade öron på Präster Mot Folkgrupp och ingen ens funderade på att göra abort på hela långa dagen. Helt enkelt en lyckad tillställning.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984