Inrikes

Nytt fackligt nätverk för trygga jobb

I måndags anordnade nätverket Jobbupproret ett protestmöte i Stockholm med flygbladsutdelning. Jobbupproret är ett tvärfackligt nätverk som säger nej till bemanningsföretag och kräver att fasta jobb ska vara normen. Nätverket kommer att ordna demonstrationer i Stockholm varje måndag i fyra veckor.– Vi vill göra folk uppmärksamma på den här utvecklingen som pågår på arbetsmarknaden. Demonstrationerna […]

I måndags anordnade nätverket Jobbupproret ett protestmöte i Stockholm med flygbladsutdelning. Jobbupproret är ett tvärfackligt nätverk som säger nej till bemanningsföretag och kräver att fasta jobb ska vara normen. Nätverket kommer att ordna demonstrationer i Stockholm varje måndag i fyra veckor.
– Vi vill göra folk uppmärksamma på den här utvecklingen som pågår på arbetsmarknaden. Demonstrationerna är ett komplement till förhandlingarna som pågår i avtalsrörelsen, säger Martin Lööf från nätverket Jobbupproret.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga