Scen #85/2020

Uppdaterad önskan om kommunikation med framtiden

Föreställningen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar har, liksom Johannes Anyurus roman, en tydlig ingång och trots flera plan som skulle kunna vara förvirrande, inte minst greppet att olika skådespelare blixtsnabbt byter roller, fungerar den perfekt. Foto: Mats Bäcker

Jag har börjat gilla när skådespelare spelar fler roller, ofta uppstår en lätthet i spelet, känslan av att jag får vara med och leka och godkänna förutsättningarna. I De kommer att drunkna i sina mödrars tårar förstärks den effekten av att flera skådespelare delar på rollerna, som den ignorante självutnämnde kulturmannen Göran Loberg vars föredrag […]

Jag har börjat gilla när skådespelare spelar fler roller, ofta uppstår en lätthet i spelet, känslan av att jag får vara med och leka och godkänna förutsättningarna. I De kommer att drunkna i sina mödrars tårar förstärks den effekten av att flera skådespelare delar på rollerna, som den ignorante självutnämnde kulturmannen Göran Loberg vars föredrag på serietidningsaffären blir den utlösande händelsen för berättelsen.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Se kriminella möta blockader

 

Fyll i din mejladress så skickar vi länk till videoreportaget 👇

Klicka här för att stänga