Glöm värdlandsavtal och allmän värnplikt – det är redan för sent! Arbetaren och Galago lanserar ett pangerbjudande som kommer att få Micael Bydén att känna sig som ett nykränkt gotländskt luftrum!

Passa på att teckna autogiroprenumeration innan första maj och få tidningen Galago och Arbetaren samt en premiebok från Galago Förlag för ynka 74 spänn i månaden!! Då får du utöver premien 4 nr av Galago varje år, två webb-nummer av Arbetaren varje vecka samt Arbetarens månadsmagasin i brevlådan. Det enda vi kräver av dig är (förutom pengarna) att du tragglar dig igenom de två autogiroformulären nedan.

PREMIEBÖCKER!
Klicka för mer information och ange vilken du vill ha i Arbetarens formulär!

Varje formulär skickas separat så det är viktigt att du fyller i båda och trycker på ”signera” längst ner i högra hörnet på varje formulär. Bindningstiden för Galago-prenumerationen är två år och varje år får du deras väggkalender postad till dig utan extra kostnad. För Arbetaren är bindningstiden 1 år.

– Fyll i formulären nedan för att välja premie och teckna autogiro till Arbetaren och Galago.