Satir

Examen högre bluff-skolan

Efter avslöjandet om arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorins bluffexamen i företagsekonomi har trycket på Komvux ökat markant. Borgerliga regeringsmedlemmar tältar utanför för att få en behörighet som något så när lever upp till den egna självbilden.– Their ego is writing checks that their CV can´t cash, sammanfattar Komvux rektor till internationell media.Tyvärr är det inte bara flitens […]

Efter avslöjandet om arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorins bluffexamen i företagsekonomi har trycket på Komvux ökat markant. Borgerliga regeringsmedlemmar tältar utanför för att få en behörighet som något så när lever upp till den egna självbilden.
– Their ego is writing checks that their CV can´t cash, sammanfattar Komvux rektor till internationell media.
Tyvärr är det inte bara flitens lampa som lyser i det borgerliga tältlägret utan även fuskets blåaktiga sken. Carl Bildt har bland annat försökt validera diplom i internationell rätt som han uppenbarligen skrivit själv och använt potatisstämpel på för att verka trovärdig, Nyamko Sabuni hade hela handflatorna fullklottrade inför provet i Genusvetenskap A-kurs och ministern för nordiskt samarbete – som inte ens visste vilken huvudstad som ligger närmast Stockholm – försökte flytta Nordens Venedig till Österlen för att matcha sina egna provsvar.
Kritiker hävdar att även Alliansens valresultat från i höstas är en bluff och egentligen har laddats ner från en rysk mp3-sida.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984