Insänt #16/2021

Insändare: Öppet brev till Malmö Pride

Prideparaden mellan Stortorget och Folkets Park i Malmö i juli 2019. Foto: Johan Nilsson/TT

"På er hemsida skriver ni att ”en förutsättning för att vara samarbetspartner eller sponsor till Malmö Pride är att stå bakom Malmö Prides värdegrund och målsättning om alla människors lika värde och att förbättra situationen för HBTQIA-personer”. Två av huvudsponsorerna till Copenhagen 2021 är Danske Bank och Coca-Cola. Hur har ni tänkt här?" Det skriver Queer Aktion i en insändare i Arbetaren.

Tillsammans med föreningen Happy Copenhagen arrangerar ni i augusti Copenhagen 2021. Evenemang som World Pride, Eurogames och ett forum för mänskliga rättigheter kommer att äga rum både i Malmö och Köpenhamn.

På er hemsida skriver ni att ”en förutsättning för att vara samarbetspartner eller sponsor till Malmö Pride är att stå bakom Malmö Prides värdegrund och målsättning om alla människors lika värde och att förbättra situationen för HBTQIA-personer”. Två av huvudsponsorerna till Copenhagen 2021 är Danske Bank och Coca-Cola. Hur har ni tänkt här?

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga