Scen #4/2021

Nypremiär på Unga Klara når fler på nätet

Ur scenföreställningen av Johannes Anyurus roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar, i oktober 2020. Foto: Mats Bäcker

Unga Klara hade en bejublad premiär på pjäsen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar i november, efter bara nio föreställningar fick man ställa in på grund av pandemirestriktioner. Många som köpt biljetter fick inte chans att se den.

I november gjorde Milja Rossi och Karl-Oskar Gustafsson tillsammans med pjäsens regissör och en av Unga Klaras konstnärliga ledare Farnaz Arbabi en filmad, tredje gestaltning av Johannes Anyurus berättelse som nu får premiär på nätet. För 100 kronor når den nu en publik i hela Sverige fram till den 31 mars, och den kommer att textas på svenska och engelska.
”Vid några utvalda tillfällen under perioden kommer publiken även att erbjudas möjlighet att delta i publiksamtal. Skolklasser blir också inbjudna till workshops och andra typer av interaktivitet och samtal”, skriver Unga Klara i ett pressmeddelande.

Det är helt i linje för teaterns uppdrag och sätt att arbeta som Sveriges nationella scen för barn och unga

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

facebook-grupp