Litteratur #93/2020

Ut ur kriminalitetens fängelse

Martin Lardén, chef för Kriminalvårdens behandlingsverksamhet. Foto: Johannes Frandsen

Kriminalitet som hotar samhället, kanske särskilt genom att göra väldigt många väldigt rädda för att råka ut för den, har många åsikter om, och inte minst vad som behövs för att stävja den. Det finns en hel del människor som berörts av fenomenet, som offer och/eller utövare, som anhörig eller som jurister i rättsprocesser. Också […]

Kriminalitet som hotar samhället, kanske särskilt genom att göra väldigt många väldigt rädda för att råka ut för den, har många åsikter om, och inte minst vad som behövs för att stävja den. Det finns en hel del människor som berörts av fenomenet, som offer och/eller utövare, som anhörig eller som jurister i rättsprocesser. Också yrkesutövare inom media och politik har intresse av att bevaka och ha åsikter om brottslighet – liksom förstås läsare respektive väljare.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

facebook-grupp