Inrikes #79/2019

Anställd till sjukhus efter elolycka

Polisen meddelade på torsdagen att myndigheten kommer att upprätta en anmälan om vållande till kroppskada, efter att ha dokumenterat olycksplatsen. Foto: Axel Green

En man fördes på torsdagen akut till sjukhus sedan han fått ström genom kroppen på en arbetsplats i Göteborg. Enligt polisens uppgifter ska mannen ha fått brännskador, men varit vaken i ambulansen.

På torsdag förmiddag fick en man föras akut i ambulans till sjukhus sedan han skadats allvarligt på arbetet. Polisens uppgifter är i nuläget knapphändiga, men mannen ska ha fått ström genom kroppen med brännskador till följd på en arbetsplats i Göteborg. Det rapporterar tidningen Elektrikern.

Enligt polisuppgifter ska mannen dock ha varit både vaken och talbar i ambulansen.

Polisen meddelade på torsdagen att myndigheten kommer att upprätta en anmälan om vållande till kroppskada, efter att ha dokumenterat olycksplatsen.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga