Satir

Makeover både här och där

Många imponerades av den ryska presidenten Vladimir Putins totala makeover som får de nya moderaternas kampanj att verka lika trovärdig som en oljeshejk i en klimatpanel. Putin gick från hårdför underrättelsetjänst-kille till världens enda demokrat på en vecka. Han uppges också sörja sin like Mahatma Ganhdi. – Det kanske ändå inte är så förvånande ändå […]

Många imponerades av den ryska presidenten Vladimir Putins totala makeover som får de nya moderaternas kampanj att verka lika trovärdig som en oljeshejk i en klimatpanel. Putin gick från hårdför underrättelsetjänst-kille till världens enda demokrat på en vecka. Han uppges också sörja sin like Mahatma Ganhdi.

– Det kanske ändå inte är så förvånande ändå med tanke på den ickevåldslinje som drivits i Tjetjenien. Dessutom ställs det nya ryska förbudet mot att förolämpa staten i ett nytt ljus – att göra det blir ju också som att spotta på Ganhdis minne, sammanfattar KGB Bergström i en analys.

Att Paris Hiltons fängelsevistelse skulle bli en så total brytning med hennes tidigare liv var också en glad överraskning. Efter att ha avslöjat förhållandena på fängelserna så har hon tvingat den federala regeringen till nedskärningar på fängelserna och hon släpps fri med tio fängelsemånadslöner – alltså ungefär tre snickers och en root beer.

Nästa steg i fångkampen uppges vara en turné bland snattarna som tvingas stå med tjuvskyltar utanför Wal-Mart, där Paris utnyttjar sitt förra livs erfarenheter för att tipsa ogärningsmännen om dyrare affärer att stjäla i.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga