Satir

Nationalismen ökar!

Intensiteten i folksjälen beräknades öka med 15 procent redan minuterna efter uppskjutningen, och är nu på den högsta nivå som uppmätts sedan Ian & Bert kämpade för droger i gulaschen och varnade för att svenska barn skulle bli tvungna att vända på sina mackor, eller hur det nu var. ­ En KTH-nörd som åker raket […]

Intensiteten i folksjälen beräknades öka med 15 procent redan minuterna efter uppskjutningen, och är nu på den högsta nivå som uppmätts sedan Ian
& Bert kämpade för droger i gulaschen och varnade för att svenska barn skulle bli tvungna att vända på sina mackor, eller hur det nu var.
­ En KTH-nörd som åker raket i samma löjliga overall som han hade på nollningen, ska det vara nåt?, frågar sig Filip och Fredrik, kampanjledare på Nätverket Mot Christer.

Andra aktivister har gått ännu längre i granskningen av Christer som person:
– ”Fule Sang” – som vi brukar kalla honom – har ett ansikte som bara en mor kan älska, helt ärligt; han ser ut som en kasse grillor i fejan, meddelas från den starka AFA-klubben i Fuglesangs hemtrakt Bromma.

Hittills har namninsamlingen för att inte låta Christer komma tillbaka in i jordens atmosfär skrivits på av 7000 personer, och målet är att få till en folkomröstning i frågan.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga