Utrikes

Mobilisation för Oaxaca

Den zaptistiska gerillaarmen EZLN har gått ut med en uppmaning till organisationer och enskilda människor över hela världen att informera om händelserna i Oaxaca med kulmen i en global manifestation den 22 december. EZLN kräver att de människor som försvunnit återfinns vid liv, att alla gripna släpps, att skyldiga till mord och andra förbrytelser straffas, […]

Den zaptistiska gerillaarmen EZLN har gått ut med en uppmaning till organisationer och enskilda människor över hela världen att informera om händelserna i Oaxaca med kulmen i en global manifestation den 22 december. EZLN kräver att de människor som försvunnit återfinns vid liv, att alla gripna släpps, att skyldiga till mord och andra förbrytelser straffas, att provinsguvernören Ulises Ruiz Ortiz avgår och att den federala polisen dras tillbaka från Oaxaca.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Se kriminella möta blockader

 

Fyll i din mejladress så skickar vi länk till videoreportaget 👇

Klicka här för att stänga