Utrikes

Många vill märka muslimer

Många lyssnare började ringa in och gratulera Klein till idéerna. En lyssnare sade att muslimerna inte ska ”bara tatueras, de ska också slängas ut då de är i USA för att döda amerikaner”. En annan tyckte att speciella läger skulle upprättas för muslimer i USA. Efter alla samtal sade Klein att han hade velat provocera […]

Många lyssnare började ringa in och gratulera Klein till idéerna. En lyssnare sade att muslimerna inte ska ”bara tatueras, de ska också slängas ut då de är i USA för att döda amerikaner”. En annan tyckte att speciella läger skulle upprättas för muslimer i USA. Efter alla samtal sade Klein att han hade velat provocera och att han var förvånad över reaktionerna och att han nu förstod varför ”det tyska folket lät det som hände, hända judarna.”

En undersökning som gjordes bland 1000 amerikaner i somras visar att 39 procent tycker att muslimer i USA, inkluderat amerikanska medborgare, borde få speciell legitimation som visar att de är muslimer.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga