Satir

Sportnytt

Förr om åren brukade man stödja olika LO-förbund genom att ordna loppisar och sälja bingolotter, men nu måste träningen gå före allt annat. Även IFK Göteborg uppges ha lämnat det sjunkande skeppet. Förutom besvikelsen hos berörda förbund så finns det också en utbredd undran om vilken sport idrottsföreningen Metall egentligen sysslar med. – Det låter […]

Förr om åren brukade man stödja olika LO-förbund genom att ordna loppisar och sälja bingolotter, men nu måste träningen gå före allt annat. Även IFK Göteborg uppges ha lämnat det sjunkande skeppet. Förutom besvikelsen hos berörda förbund så finns det också en utbredd undran om vilken sport idrottsföreningen Metall egentligen sysslar med.

– Det låter som att boule eller varpa kan vara möjliga grenar. Men eftersom det ännu inte dykt upp några resultat från föreningen så kan vi inte utesluta att det rör sig om illegal underground-boule eller varpa på internet, meddelar experterna på Radiosporten som granskat namnet.

Efter att LO:s ledning godkänt sportarnas svek har man också fått ta emot obehagliga reaktioner från klubbar över hela landet. Några har till och med hotat att byta ut sina emblem mot Mockfjärdsrevolvern – en kraftfull symbol för kampen mot sossearistokratin.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga