Satir

Storpolitisk gemenskap

Faktum är att det kanske var någon annan, några helt övertygande bevis för att USA skulle vara inblandat har aldrig presenterats: – Varför har aldrig till exempel Jackie Arklöv och Tony Olsson förhörts om incidenten? Man vet ju vad de är kapabla till. Att det var några vänsterdemonstranter för 40 år sedan som hävdade att […]

Faktum är att det kanske var någon annan, några helt övertygande bevis för att USA skulle vara inblandat har aldrig presenterats:

– Varför har aldrig till exempel Jackie Arklöv och Tony Olsson förhörts om incidenten? Man vet ju vad de är kapabla till. Att det var några vänsterdemonstranter för 40 år sedan som hävdade att USA låg bakom gör det inte mer sant, säger historieintresserade medborgaren Per Kalmark.

President Putin var också nöjd efter att ha synts på en youtube-video där en hittills okänd tjetjensk ledare svär trohet till Moder Ryssland. Ihärdiga rykten om att det i själva verket skulle röra sig om Putins pressekreterare iförd ett lösskägg tog skruv i rysk media, tills två undersökande journalister, som intresserat sig för fallet, hittats skjutna i bakhuvudet. Förmodligen rörde det sig om självmord.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga