Satir

Oppositionen vaknar till

Regeringens förslag om att höja a-kasseavgifterna för att kunna köpa in mängder av ananas och järpe till dom besuttna har inte slagit så väl ut. Fackföreningsrörelsen lägger inte fingrarna emellan i planerna på att få förslaget att bita i gräset. Och visst är det roligt att de engagerar sig, men tyvärr har man redan kunnat […]

Regeringens förslag om att höja a-kasseavgifterna för att kunna köpa in mängder av ananas och järpe till dom besuttna har inte slagit så väl ut. Fackföreningsrörelsen lägger inte fingrarna emellan i planerna på att få förslaget att bita i gräset.
Och visst är det roligt att de engagerar sig, men tyvärr har man redan kunnat se obehagliga paralleller till 70-talsterrorismen.
Scoutfacket har till exempel hotat med att stoppa Anders Borg i en korg som de flätat, och nere på golvet bland handels-anställda ryktas det om att Beatrice ska få hamna i en ask.
– Både korgen och asken kommer att ha sådana kvadratmetermått att skandaler kring städhjälp eller piga inte kommer att komma på tal, kommenterar compact living-experten Fabian Bengtsson.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga