Inrikes

Skattebetalarna polisanmälda

Myndigheten ansåg att den omfattande affischeringen både utgjorde en risk för trafiksäkerheten och grov nedskräpning. Skattebetalarnas förening uppmanades att omedelbart ta bort affischerna, men vägrade att göra detta. Stadsbyggnadsförvaltningens personal rev därför ned dem, och anmälde tilltaget till polisen, uppger Eskilstunakuriren.

Myndigheten ansåg att den omfattande affischeringen både utgjorde en risk för trafiksäkerheten och grov nedskräpning. Skattebetalarnas förening uppmanades att omedelbart ta bort affischerna, men vägrade att göra detta. Stadsbyggnadsförvaltningens personal rev därför ned dem, och anmälde tilltaget till polisen, uppger Eskilstunakuriren.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Ge bort granskning i jul

Starta en prenumeration – få sex månader att ge bort

 

Klicka här för att stänga rutan