Satir

Sverige växande turistland

Den allmänna oron för den kommande abortturismen har ökat markant på sistone, särskilt efter erfarenheterna med kondomturismen där mängder av utlänningar – med målsättning att besudla sig innan äktenskapet – kommit med lågprisflyg till svenska ungdomsmottagningar för att hamstra gratis kondomer. – Denna utrotningsturism gör att vi mister många ofödda värdekonservativa väljare och självklart en […]

Den allmänna oron för den kommande abortturismen har ökat markant på sistone, särskilt efter erfarenheterna med kondomturismen där mängder av utlänningar – med målsättning att besudla sig innan äktenskapet – kommit med lågprisflyg till svenska ungdomsmottagningar för att hamstra gratis kondomer.

– Denna utrotningsturism gör att vi mister många ofödda värdekonservativa väljare och självklart en massa kollektpengar, säger katoliken Anders Abortelius som samtidigt lanserar en påkostad motkampanj: Avhållsamhetsturismen med billiga bussar ner till Vatikanstaten där man får hålla händerna på täcket, tänka på Kristi lidande och lyssna på kristen rapmetal ett par månader väntas bli en succé.

Några idéer som däremot floppat var Säkra perioderturismen för att det fortfarande är lite oklart vart man skulle åka någonstans, och tvångssteriliseringsturism som dock kan börja öka i stället om bara den politiska viljan finns.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga