Inrikes

Arbetarens chefredaktörer omvalda

Kongressen beslutade att endast välja en tf generalsekreterare, eftersom valberedningen vaskade fram en kandidat först på sittande kongress. Uppdraget formulerades om till att bli ett ideellt förtroende-uppdrag. Ett referendum kommer att genomföras för att utse en ordinarie generalsekreterare för resterande delen av kongressperioden samt för att ta ställning till om generalsekreteraren ska ingå i arbetsutskottet […]

Kongressen beslutade att endast välja en tf generalsekreterare, eftersom valberedningen vaskade fram en kandidat först på sittande kongress. Uppdraget formulerades om till att bli ett ideellt förtroende-uppdrag. Ett referendum kommer att genomföras för att utse en ordinarie generalsekreterare för resterande delen av kongressperioden samt för att ta ställning till om generalsekreteraren ska ingå i arbetsutskottet eller ej.

Dessutom valdes Anders Knutsson, Stockholms LS, till redaktör för Syndikalisten; Dirk Grosjean, Stockholms LS till studieorganisatör; Erik Mägi, Göteborgs LS, till förhandlingssekreterare och följande ordinarie ledamöter till SAC:s arbetsutskott: Birgitta Aronson-Nordmark, Luleå LS; Zoya Yosefi, Skärholmens LS; Ola Brunnström, Malmö LS; Elisabeth Skoglund, Borås LS samt Saman Ali, Stockholms LS.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga