Satir

Rösträtt till M

Moderaternas interna valfusk verkar ha blivit en het potatis för partiet. Nyvärvade medlemmar fick kryssa i förvalda kandidater och behövde inte betala medlemsavgiften själva. Dock går Moderaterna framåt i opinionsundersökningarna. Hur går det ihop egentligen?– Inte så konstigt, vi moderater har fixat callcenters som telefonsamtal från opinionsinstituten omdirigerades till, förklarar partisekreterare Per Slangbellan.Moderaterna skriver i […]

Moderaternas interna valfusk verkar ha blivit en het potatis för partiet. Nyvärvade medlemmar fick kryssa i förvalda kandidater och behövde inte betala medlemsavgiften själva. Dock går Moderaterna framåt i opinionsundersökningarna. Hur går det ihop egentligen?
– Inte så konstigt, vi moderater har fixat callcenters som telefonsamtal från opinionsinstituten omdirigerades till, förklarar partisekreterare Per Slangbellan.
Moderaterna skriver i ett pressmeddelande att uppståndelsen är ett försök från vänstersammansvärjningen att nedvärdera callcenterarbetarnas rösträtt. Till valet i höst har man också förnyande metoder för att hejda bolsjevismen. En pluton moderata valarbetare förbereder sig nu för att åka till Afghanistan och värva röster. Alla är utrustade med en bunt 24-timmarsmedborgarskap och förkryssade valsedlar. Elaka tungor kallar detta oacceptabelt och manipulation för att vinna valet. Partistyrelsen tar avstånd från påhoppen, hälsar att alla människor är lika mycket värda och att det aldrig är ok med rasism mot afghaner.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Världen har ögonen på svenskars stöd för PKKs syriska grenar i Rojava. Men hur mycket vet du om PKK, PYD och YPG? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu så får du ett samlat paket av Rojava-rapportering och upplåsta reportage direkt i brevlådan.

Klicka här för att stänga