Inrikes

Syndikalister vägrar Sd-foldrar

Under veckan delar Posten ut Sverigedemokraternas valmaterial till samtliga hushåll i landet. Men inte till alla i Storstockholm. I måndags varslade nämligen Storstockholms postsyndikat om blockad mot utdelningen.– Det är för att våra medlemmar ska slippa befatta sig med eländet, säger Magnus Tarras-Wahlberg från Stockholms Postsyndikat. Blockaden berör ett 80-tal personer och kommer att fortsätta […]

Under veckan delar Posten ut Sverigedemokraternas valmaterial till samtliga hushåll i landet. Men inte till alla i Storstockholm. I måndags varslade nämligen Storstockholms postsyndikat om blockad mot utdelningen.
– Det är för att våra medlemmar ska slippa befatta sig med eländet, säger Magnus Tarras-Wahlberg från Stockholms Postsyndikat.
Blockaden berör ett 80-tal personer och kommer att fortsätta så länge som Posten fortsätter att distribuera det främlingsfientliga materialet.

Magnus Tarras Wahlberg vill inte uttala sig om huruvida fler än de varslade, SAC-medlemmar och oorganiserade, kommer att ansluta sig till blockaden.
När syndikatet utlyste en blockad tidigare i år, mot utdelning av material från Nationaldemokraterna, vägrade många postanställda från Seko att befatta sig med materialet – trots att Seko inte stödde blockaden.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga