Litteratur #22/2020

Könets tyngd

Inès Bayard. Foto: Polaris

Inès Bayard öppnar sin roman med en skräckscen från köket: i barnstolen sitter ettårige Thomas med ansiktet i sitt äppelmos, mitt emot hans mamma stelt uppsträckt i sin stol, på golvet krälar maken Laurent skrikande mot dörren. Alla tre är förgiftade av sömntabletter och råttgift upplöst i kylarvätska. Det är modern Marie som äntligen tagit […]

Inès Bayard öppnar sin roman med en skräckscen från köket: i barnstolen sitter ettårige Thomas med ansiktet i sitt äppelmos, mitt emot hans mamma stelt uppsträckt i sin stol, på golvet krälar maken Laurent skrikande mot dörren. Alla tre är förgiftade av sömntabletter och råttgift upplöst i kylarvätska. Det är modern Marie som äntligen tagit kommandot över sitt liv.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens jubileumspodd gigekonomi

Lyssna på vår podd om gigekonomi

Registrera dig på nyhetsbrevet så skickar vi avsnittet till dig

Klicka här för att stänga