Kultur #34/2018

Fackliga samtal på bred filmfestival i Malmö

[KULTUR] Arbetar Filmfestivalen, Nordic Labour Film Festival 2018 Pågår 5 – 6 maj Biograf Panora, Malmö Arrangör är filmkollektivet RåFILM i samarbete med Arbetarrörelsens kulturfond, ABF, Byggnads, Handels, Elektrikerna, LO Malmö, SAC, Malmö LS, Centrum för Arbetarhistoria, Emmaus Björkå, Folkets Bio Malmö m.fl. I helgen äger Arbetar Filmfestivalen 2018 rum i Malmö. Nordic Labour Film Festival (NLFF) […]

[KULTUR] Arbetar Filmfestivalen, Nordic Labour Film Festival 2018
Pågår 5 – 6 maj
Biograf Panora, Malmö
Arrangör är filmkollektivet RåFILM i samarbete med Arbetarrörelsens kulturfond, ABF, Byggnads, Handels, Elektrikerna, LO Malmö, SAC, Malmö LS, Centrum för Arbetarhistoria, Emmaus Björkå, Folkets Bio Malmö m.fl.

I helgen äger Arbetar Filmfestivalen 2018 rum i Malmö. Nordic Labour Film Festival (NLFF) är Nordens största arbetarfilmfestival och hålls för andra året i rad. Bland filmerna finns drama, dokumentärer och sci-fi.

På programmet står också föreläsningar och samtal, bland annat med Facken för internationell solidaritet. En av de medverkande från SAC Syndikalisterna är Emil Boss.

Därtill kommer det finnas informationsbord, visor samt efterhäng i Arbetarbaren (sker på annan adress). Öppningsfilmen och seminarierna är gratis, men besökarna får betala för festivalpass eller enstaka filmbiljetter.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
redaktionen@arbetaren.se

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
prenumeration@arbetaren.se

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens jubileumspodd gigekonomi

Lyssna på vår podd om gigekonomi

Registrera dig på nyhetsbrevet så skickar vi avsnittet till dig

Klicka här för att stänga