Satir

Hårda villkor i avlatsrörelsen

Fackföreningarnas avtalsrörelse har ju dragit igång som alla vet och strejkvarslen duggar tätt. Men många kanske inte har hört talas om de kristnas Avlatsrörelse som också är i full gång. Det verkar bli en hel del försämringar för samhällets frommaste invånare, och mycket tyder på en allt starkare kristofobi.– Gamla hederliga värderingar som övergrepp på […]

Fackföreningarnas avtalsrörelse har ju dragit igång som alla vet och strejkvarslen duggar tätt. Men många kanske inte har hört talas om de kristnas Avlatsrörelse som också är i full gång. Det verkar bli en hel del försämringar för samhällets frommaste invånare, och mycket tyder på en allt starkare kristofobi.
– Gamla hederliga värderingar som övergrepp på katolska skolpojkar ska tydligen inte längre vara avdragsgilla och tiondet ska höjas till 11 procent. Det är två tecken på att landet tagits över av buddister utan stake, och judiska siffermystiker, säger Britten Assarmo som är ledande inom Kristen självömkan.
Hotellkedjan Scandic blev tvungna att ta bort biblarna från hotellrummen efter att kristna sällskap – mest bestående av giriga bibelförsäljare – brukade sno med sig de goda böckerna och sedan sälja nya till hotellet med god profit. Fast efter hot om bojkott är biblarna tillbaka:
– Scandic bedrev både hetsjakt mot oss kristna och mot påhittiga småföretagare som bara försökte få råd med alla krångliga blanketter. Det är en skam att vår världsomfattande religiösa sekt inte får sätta sig över samhället på ett lika självklart sätt som tidigare, predikar aktionsledaren Göran Tjyvskytte.

Publicerad Uppdaterad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Arbetarens rojavasamling

PKK – Hjältar, terrorister eller frihetliga utopister?

Prenumerera på nyhetsbrevet och få vår samlade rapportering om kurdisk frihetskamp i inkorgen.

Klicka här för att stänga