Satir

Alliansnytt

Den nya fräscha regimen fortsätter självklart den helt rättfärdiga klappjakten på vård av barn-fuskare. Det har länge ansetts klarlagt att helt arbetsföra barn tvingas stanna hemma för att sjuka föräldrar försöker finta bort karensdagen. Första steget för att rätta till detta är en informationskampanj riktad direkt till barnen på temat: ”Struntar dina föräldrar i karensdagen? […]

Den nya fräscha regimen fortsätter självklart den helt rättfärdiga klappjakten på vård av barn-fuskare. Det har länge ansetts klarlagt att helt arbetsföra barn tvingas stanna hemma för att sjuka föräldrar försöker finta bort karensdagen.
Första steget för att rätta till detta är en informationskampanj riktad direkt till barnen på temat: ”Struntar dina föräldrar i karensdagen? Nästa gång blir det din födelsedag”. I startgroparna ligger även stora reklampelare med Wille Craaford iförd en t-shirt med texten ”Karens är cool” som väntas
göra succé hos unga vuxna.
Kristdemokraterna har lite oväntat inte ställt sig bakom kampanjen:
– Hela resonemanget kring fusket förutsätter att man inte är hemma med barnen jämt. Det låter osannolikt. Dessutom är sjukdom någonting som kommer med synden, och den ska inte uppmuntras med ersättning, säger kristi advokat Per Ahltin.
Övriga alliansnyheter: trängselavgiftpengarna ska gå till kärnvapen och moderaterna hoppas på ökad respekt bland osäkert anställda då det kommit fram att Fredrik är 1/32 clown.

Publicerad

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Följ oss på MastodonFölj oss via rss

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984

Se kriminella möta blockader

 

Fyll i din mejladress så skickar vi länk till videoreportaget 👇

Klicka här för att stänga