Arbetaren söker digital marknadsförare

Är du grym på marknadsföring i sociala medier och via nyhetsbrev? Gillar du att lägga upp, genomföra och utvärdera säljkampanjer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en marknadsförare på 50 procent av heltid för en tillsvidareanställning. Din huvuduppgift blir att sprida Arbetarens journalistik, driva trafik till sajten och hjälpa till att höja vår prenumererade upplaga genom kampanjarbete!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom marknadsföring. Du bör vara mycket kunnig inom digital marknadsföring och kunna hantera digitala utvärderingsverktyg. Du bör ha erfarenhet av att lägga upp, genomföra och utvärdera säljkampanjer. 

Du bör ha koll på annonsering i olika typer av sociala medier, sökordsoptimering och e-postmarknadsföring. Du bör gilla både att skriva copy och att arbeta med rörlig bild, samt kunna grundläggande formgivning. Du bör kunna arbeta med Illustrator, Photoshop samt Premiere. 

Arbetsuppgifter:
– Utreda och följa upp läsarnas användning av arbetaren.se och tillsammans med övriga redaktionen arbeta för ökad spridning

– Marknadsföra Arbetaren och Arbetarens journalistik i sociala medier och på andra digitala plattformar för att dra trafik till arbetaren.se, samt att utvärdera effekten av insatserna. 

– Lägga upp och verkställa premiekampanjer med syfte att få fler att prenumerera på Arbetaren

– Följa upp och utvärdera de olika marknadsföringsinsatserna

– Grafiskt utforma enklare marknadsföringsmaterial

– Vid behov sälja annonser.

Arbetsplats:
Arbetarens redaktion i SAC-huset på Sveavägen 98 i Stockholm.

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Ansökan:
Skicka ansökan med eventuella arbetsprover till [email protected]

Ansök senast:
2020-04-30. Ansökningar hanteras löpande, så sök snarast vid intresse.

Om Arbetaren:
Arbetaren har sedan starten 1922 varit en unik och viktig pressröst. Tidningen har ett frihetligt socialistiskt perspektiv med både inhemska och internationella reportage om arbetsplatskamp, sociala frågor, miljö och feminism. Tidningen utkommer två gånger i veckan på webben. Prenumeranter får även ett tryckt månadsmagasin med webbens främsta publiceringar samlade. Tidningen ägs av SAC Syndikalisterna via Arbetaren Tidnings AB.

Varaktighet, arbetstid:
Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad om 50 procent av heltid enligt överenskommelse, 6 månaders provanställning tillämpas.

Lön och villkor:
Arbetaren tillämpar kollektivavtal med likalön och årlig generell höjning. År 2021 är heltidslönen 29 185 kr/månad.

Arbetstid: 35 tim/vecka utgör heltid

Semester: sex veckor betald semester per år

Kontaktperson:
Annie Hellquist
[email protected]

Facklig kontakt:
Axel Green
[email protected]

Prenumerera på Arbetarens nyhetsbrev

Box 6507
113 83 Stockholm
Tel: 08-522 456 70 (redaktionen)
[email protected]

Tidningen Arbetaren behandlar dina personuppgifter i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen, (EU) 2016/679. Du hittar vår dataskyddspolicy här.

Prenumerationsärenden
Tel: 08-522 456 80
(måndagar kl 10-13)
[email protected]

Organisationsnummer: 556542-8413
Swishnummer för gåvor: 1234 809 984